Paule

paule

Ik ben Paule, een zeventiger in volle actie. Mijn man is gestorven in 1994 en de laatste zoon is in 2001 het nest uitgevlogen. Ik ben héél graag leerkracht L.O. geweest in de Leuvense Steinerschool. Vóór die tijd ben ik zo’n achttien jaar thuisgebleven voor de opvoeding van mijn vier zonen. Mijn hobby’s zijn fietsen, zwemmen, volksdansen, lezen, van gedachten wisselen met interessante mensen en dingen ondernemen met mijn kleinkinderen. Ik ben een extravert iemand die droomt van eerlijke omgang tussen mensen. Met een grapje erbij graag!

Waarom ik wil cohousen? Ik heb graag contact met de buren. Ik vind het een goede zaak als mensen een oogje houden op elkaar en helpen indien nodig. Je ziet wel elke dag iemand met wie je even kan kletsen en/of een tasje koffie/thee drinken.

Mijn lievelingseten? Ik vind heel veel lekker maar wat mij altijd kan bekoren is: frietjes met rauwkost, asperges met een gekookt eitje, knolselder met rijst en een spiegelei, een lekkere biefstuk.

Ik hou van Mechelen op zondagochtend. Verder is ‘t Zennegat één van mijn favoriete plekjes – bij de samenvloeiing van Zenne en Leuvense Vaart. Op de Grote Markt ‘mensjes kijken’ vind ik bijzonder aangenaam. Op de Botermarkt kan ik genieten van de kinderen die tussen de fonteintjes spelen. Een fietstocht in de omgeving van Mechelen, langs de rivieren bijvoorbeeld, kan ik ook waarderen.

Als ik de lotto zou winnen, dan zou ik dat geld gebruiken voor ons samenwoonproject dat nu een fantastische site heeft, want eigenlijk heb ik reeds alles wat ik wil.

Advertenties