Infomoment Samenhuizendag 20 mei 2018

We plannen een volgend infomoment op de Samenhuizendag op zondag 20 mei om 15u.  Er zijn namelijk nog drie woningen vrij momenteel, en daarvoor zoeken we bewoners.

infomoment_samenhuizendag.jpg

Interesse om onze buur te worden? Of ken je mensen die mogelijk interesse hebben in ons project? Jullie zijn van harte welkom. We geven gedurende één uur een voorstelling van onze groep, ons project en de nog openstaande woningen. Er is ook tijd voor vragen en een persoonlijke kennismaking met de toekomstige bewoners. Eveneens zal er kinderopvang worden voorzien.

Schrijf je hier in:

 

 

Advertenties

Afbraakwerken binnengebied februari-maart 2018

De realisatie van cohousing Gummarushof komt steeds dichterbij. Na een hele tijd vergaderen, plannen en hertekenen, starten de eerste afbraakwerken. Bij deze sloopwerken wordt o.a. het sanitaire blok op de speelplaats verwijderd.

Voor meer informatie of vragen, contacteer ons via dit emailadres.

timing

werken.PNG

Trefdag Samenhuizen 25 november 2017

Op 25 november 2017 organiseert Samenhuizen vzw een trefdag voor samenhuizen projecten. De Trefdag Samenhuizen is een dag vol uitwisseling van ideeën, kennis en ervaring rond gemeenschappelijk wonen. Zo zal er een projectenbeurs en workshops gehouden worden. Ook Gummarushof zal aanwezig zijn met een infostand. Een plek waar je meteen ook met al je vragen terecht kan.

Wanneer? Zaterdag 25 november 2017, van 13u30 tot 18u
Waar? De Pianofabriek, Fortstraat 35, 1060 Sint-Gillis (Brussel)

 

vlaggen_enkel_banner_web

De allereerste Gummarushof rommelmarkt

Op zaterdag 7 oktober organiseren we een eerste rommelmarkt in de kerk van Gummarushof in de Kerkhoflei.

Toekomstige bewoners van de cohousingsite, alsook mensen uit de buurt verkopen er hun rommel. Kom gerust een kijkje nemen, een babbeltje slaan, een hapje eten of drinken, en mogelijk ga je wel met interessante spullen naar huis!

Wanneer: zaterdag 7 oktober tussen 9u en 16u
Adres: Kerkhoflei 49, 2800 Mechelen
Inkom: gratis
Er zijn geen standen meer beschikbaar.

Rommelmarkt

Infosessies zomer 2017

Er zijn nog drie units vrij op onze cohousingsite! Daarom blijven we, ondanks de zomervakantie, paraat staan om geïnteresseerden te ontvangen en informatie te verstrekken.

Voorlopig plannen we geen nieuwe infomomenten, maar hebben we ervoor gekozen om informatiesessies en rondleidingen individueel en op aanvraag te organiseren.

Wil je meer informatie? Schrijf ons dan zeker aan via ons contactformulier.

Beknopte informatie over de beschikbare units kan je ook elders op onze website vinden.

Misschien tot binnenkort!

tekoop