Infosessies zomer 2017

Er zijn nog drie units vrij op onze cohousingsite! Daarom blijven we, ondanks de zomervakantie, paraat staan om geïnteresseerden te ontvangen en informatie te verstrekken.

Voorlopig plannen we geen nieuwe infomomenten, maar hebben we ervoor gekozen om informatiesessies en rondleidingen individueel en op aanvraag te organiseren.

Wil je meer informatie? Schrijf ons dan zeker aan via ons contactformulier.

Beknopte informatie over de beschikbare units kan je ook elders op onze website vinden.

Misschien tot binnenkort!

tekoop

Advertenties

Samenhuizendag 20-21 mei 2017

Op 20-21 mei doen we mee met de Samenhuizendag van Samenhuizen vzw. Tijdens dit tweedaags evenement openen bestaande en opstartende woongemeenschappen hun deuren voor het publiek.

Iedereen is welkom op onze site aan de Kerkhoflei 41-43, zaterdag 20 mei en zondag 21 mei tussen 14u en 17u.

Om 15u wordt er een infomoment gegeven waar we ons project voorstellen. Dit infomoment duurt ongeveer een uurtje. Inschrijven is niet noodzakelijk.

Verder kan je vrij rondlopen op de site (een oud schoolgebouw, kerk en hoekhuis), die op termijn zal worden verbouwd tot een cohousingproject voor 24 gezinnen. Je ontmoet de toekomstige bewoners, kan de bouwplannen inkijken, en krijgt een overzicht van het proces dat we tot hiertoe hebben doorlopen. Bovendien zullen we onze ideeën tentoonstellen over hoe we willen samenwonen, en hoe we onze gemeenschappelijke ruimtes willen inrichten, … En we beantwoorden graag al jullie vragen.

We voorzien eveneens een bar, dus je kan ook gezellig iets komen drinken!

banner_website_samenhuizendag

 

Infomomenten 2017

Voor alle twijfelaars… nu is het moment om te springen: er zijn nog slechts een paar units beschikbaar!

We houden nog twee infomomenten op de Samenhuizendag op zaterdag 20 en zondag 21 mei, telkens om 15u op onze site. Inschrijven is niet noodzakelijk. Meer info over deze samenhuizendag vinden jullie hier.

DSC_3297

 

Infomoment buurt

Op 27 november stellen we onze deuren weer open, maar deze keer voor onze nabije buren. We zullen informatie verschaffen over wie we zijn, wat onze plannen zijn en hoe de verbouwingen zullen verlopen… en bieden graag een drankje en een knabbeltje aan.

Woon je in de buurt, dan kreeg je normaal gezien reeds een flyer in je bus, met de nodige informatie op. Geen flyer gezien, maar wil je toch komen? Laat een reactie achter hieronder, en we sturen je de nodige info. Misschien tot binnenkort!

Uit Zonder Uitlaat – 18 september 2016

Op 18 september zijn we te vinden op het ecoplein op Uit zonder Uitlaat! Kom onze stand bezoeken op de Korenmarkt.

Ook de site van het toekomstige Gummarushof (Kerkhoflei 41-43) is tussen 13u en 18u vrij te bezichtigen voor alle geïnteresseerden. We zetten de deuren open… en antwoorden graag op al jullie vragen! Een opendeurdag, met andere woorden! Misschien tot binnenkort?

uzu

 

Infomomenten najaar 2016

De infomomenten zijn ondertussen reeds afgelopen of volzet, dus inschrijven is niet meer mogelijk. Heb je interesse in ons project en wil je meer informatie? Schrijf je hier in en je wordt op de hoogte gehouden van ons project. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen we nieuwe infomomenten organiseren.

infomoment

Bezoek Sint-Gummarus – Samenhuizendag

samenhuizenOp zondag 22 mei doen we mee met de Samenhuizendag. Tussen 14u en 16u kan je kennis maken met onze initiatiefgroep op de Sint-Gummarus site zelf. Benieuwd naar onze site? Benieuwd naar onze bewoners? Kom het ontdekken!

Locatie: Kerkhoflei 41-43, Mechelen
Tijdstip: zondag 22 mei 2016, 14u-16u
Bereikbaarheid:
– met de fiets: je kan je fiets parkeren op de binnenplaats
– met de bus: lijn 550 richting Lier: stap af aan halte ‘Kerhoflei’
– met de trein: station Mechelen-Nekkerspoel ligt op 15 min wandelen
– met de auto: parkeren doe je in de omliggende straten