Mieke

mieke

Mijn naam is Mieke, mama van drie kinderen, waarvan de jongste zoon van 23 nog lekker thuis woont .

Op Koca Antwerpen vind je me aan het werk als dove begeleidster bij dove kleuters en lage schoolkinderen. Ik werk er halftijds .

Mijn levensvisie is: “ik heb 3 kinderen op de wereld gezet, dus neem ik ook de volle verantwoordelijkheid om de aarde te liefkozen en doe er alles voor om deze te omarmen door lief te zijn voor het milieu. Samen zijn we sterk om ecologisch, biologisch en economisch te leven.” Een holistische visie is ook volledig mijn ding… en ook vertoeven in een groepssfeer vind ik wel fijn.

Mijn hobby’s zijn lezen, creatief bezig zijn, kinderen entertainen , vlaamse gebarentaallessen geven, yoga, biologisch-vegetarisch koken, fietsen, wandelen en nog zoveel meer…  Dus is het ook niet moeilijk om in een dergelijk cohousingproject in te stappen. Er staan voor anderen wanneer het nodig is, samen in de tuin werken, in de commonhouse zal je me ook veel treffen.
Plezier maken met elkaar, de ontwikkeling van ieder kind volgen en ervan genieten.
Een bijdrage kunnen en mogen leveren aan je buren die je als vrienden mag bejegenen.
En dit naast een eigen unit waar ik opnieuw tot rust kan komen,terwijl de deur steeds open zal staan… Ik doe al aan auto-delen, wat hier dus een vanzelfsprekendheid zal zijn .

Als ik veel geld had, zou ik zeker investeren in dit cohousingsproject met de vele mogelijkheden en uitdagingen die op het moment zelf wel zullen opduiken .

Advertenties