Kris

krisje

Ik ben Kris. Ik woon nu 9 jaar in Mechelen en werk ook al bijna even lang in Mechelen.   Ik ben als maatschappelijk adviseur afgestudeerd en ik werk als HR medewerker in een privébedrijf. Het liefst werk ik in teamverband, met genoeg uitdaging en met veel contact met de medewerkers. Op zaterdag kan je me terugvinden bij Oxfam tweedehandswinkel in Mechelen waar ik om de 2 weken werk als vrijwilliger. Kleding, boeken, schoenen,… een 2de leven geven en met de opbrengst goede doelen steunen kan ik alleen maar supporteren.

Je hebt het misschien al door, mijn leven gaat tegenwoordig grotendeels in Mechelen door. Ik vind het een geweldige stad: juist groot en klein genoeg. In het weekend zit ik dikwijls op de vismarkt. Tot in ’t kort was mijn stamcafé den Akker maar door de sluiting ben ik dus op zoek naar iets anders. Ja ik ga die bruin kroeg missen met heel zijn entourage

Als twintiger droomde ik er al van om samen met vrienden een boerderij te delen. 10 jaar later stond ik op een terras van een appartement en zag ik elke bewoner zijn gras van een paar vierkante meter afrijden ieder met zijn eigen grasmachine. Vanaf toen wist ik het zeker, ik wil het over een andere boeg zwieren. Samen dingen delen zoals een wasmachine, een ladder, een auto… en af en toe een keuken.   Voor mij is het een win-win situatie… op sociaal vlak en op ecologisch vlak. Soms is het gewoon niet moeilijk!

Advertenties