Joost en Gudrun

joost-gudrunHallo, wij zijn Joost en Gudrun.

Ik, Joost, ben 26 jaar oud, speel in een fanfare en draai éénmaal per week een film in het Filmhuis. Of dat was ik, 1 jaar geleden. Momenteel speel ik vooral buiten, ga zowel naar het filmhuis als gewoon op café, spreek ik regelmatig met vrienden af en hou ik me bezig met werken in de pastorij (op Gummarushof uiteraard). Wat hier volgend jaar zal staan weet ik niet, buiten dat er een ding zal blijven: Goedze

Ik, Goedze (ook wel bekend onder mijn codenaam Gudrun), woon momenteel nog in het prachtige Gent. Ik deel hier een huisje met 3 vriendinnen, waarvan ik de helft leerde kennen tijdens mijn studies. Ik studeerde voor leerkracht lager onderwijs en nadien voor onderwijskundige. Momenteel werk ik dan ook als pedagoge in een scholengroep te Kortrijk.

Na het werk en in het weekend ga ik met vrienden eten en zwemmen, oefen ik me in het tekenen en schilderen, bezoek ik familie, ga ik samen zingen en kom ik zo vaak mogelijk naar Mechelen. Want toen ik Joost leerde kennen, werd ik niet alleen op slag verliefd op hem, maar ook op het Gummarushof en de stad Mechelen.

Gezien we nog jong zijn, zijn onze doelen in het leven eenvoudig: een leuke & uitdagende job (check), enkele interessante hobby’s (check), goede vrienden dichtbij en verder weg van huis (check), plezante buren (check), een warme thuis (check) en een grote tuin (kan beter, is momenteel 12 m²).

Wij zijn in dit project gestapt omdat we hiermee alvast vier van deze doelen verwezenlijk. We krijgen een woonplekje aan een grote tuin, waarrond allemaal leuke buren wonen, waarvan sommige al vrienden geworden zijn. Daarenboven kunnen we met een beetje geluk een paar van onze hobby’s in de gezamenlijke ruimte onderbrengen. We hoeven geen huur meer te betalen en door te kopen investeren we in onze toekomst. Uiteraard zal samenhuizen andere uitdagingen met zich meebrengen dan “alleen” wonen, maar deze uitdagingen gaan we graag samen aan!

 

Advertenties