Joke

joke

Hallo, ik ben Joke. Al meer dan vijf jaar woon ik in Mechelen, waar je me onder andere kan tegenkomen in de Bio-Planet, waar ik werk. Daar heb ik al veel toffe mensen ontmoet, waaronder enkele toekomstige buren.

In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk bij Oxfam Wereldwinkel en kook ik graag voor anderen. Ik hou ervan te experimenteren en nieuwe dingen te ontdekken: ooit al kiwi-confituur gegeten of rucola likeur gedronken? Kom gerust eens proeven! En ook als je advies nodig hebt over films of tv-series, kan je steeds bij mij terecht.

Sinds het infomoment van september 2015 ben ik in de ban van Samenwonen Mechelen en het cohousingproject Gummarushof. Ik hou van de variatie om enerzijds mijn eigen plekje te hebben en anderzijds te beschikken over ruimte om elkaar te ontmoeten. Mijn huis functioneerde vroeger dikwijls als clubhuis, waar we infomomenten en vergaderingen hielden.  Zalig om met iedereen samen te zitten, met een kopje koffie of tas soep. Ondertussen hebben we onze site aangekocht, en gaan de vergaderingen dan ook hier door. Ook fijn natuurlijk!

Ik kijk alvast uit naar onze verhuis… met een grote glimlach!

Advertenties