Jasmien en Leander

Wij zijn Jasmien en Leander.

Wij zijn bijzonder complementair: Leander is heel muzikaal, Jasmien is heel enthousiast. Jasmien heeft goede smaak qua kleren, Leander heeft kleren. Jasmien tovert binnen de kortste keren een lekkere vegetarische maaltijd tevoorschijn, Leander doet echt heel hard zijn best.

Jasmien is een creatieve duizendpoot met grootheidswaanzin, Leander is beiaardier in opleiding en speelt daarnaast nog piano en accordeon. Samen spelen we graag gezelschapspelletjes en verzinnen we gekke dansjes. Enthousiasme is het sleutelwoord in ons leven, daarom gaan wij dan ook voluit voor het welslagen van het Gummarusproject.

Kortom, niemand is perfect, maar samen komen wij aardig in de buurt! 😉

Op zo veel mogelijk vlakken doen wij ons best om een duurzaam leven te leiden. We waren niet meteen bezig met alternatieve woonvormen, maar toen het Gummarusproject ons ter ore kwam, zagen we meteen dat dit perfect bij onze levenswijze aansloot, en we kregen er gratis een groep fantastische nieuwe buren-vrienden bij. Met het oog op de toekomst zijn wij ervan overtuigd dat samen wonen en delen dé oplossing is tegen eenzaamheid en de verspilling van vanalles en nog wat.

Advertenties