Gitte

gitte

Mijn naam is Gitte. Ik ben een jonge dertiger. Een hele tijd geleden hoorde ik van mijn goede vriendin Griet over het concept cohousen en deze groep in Mechelen, en ik was direct enthousiast! Momenteel woon ik op een klein en gezellig appartementje op de vesten, vlakbij het station Nekkerspoel. Ik werk in Leuven bij een onderzoeksbureau, waar ik mobiliteitsproblemen onderzoek en probeer op te lossen. Maar ik vrees dat ik je niet ogenblikkelijk ga kunnen helpen als je in de file staat –sorry!

Ik heb altijd veel gesport, en heb een passie voor voetbal (vooral zelf tegen een balletje trappen). Maar door een blessure aan mijn knieën ben ik al enkele jaren aan het revalideren… en ben ik wat meer gehecht geraakt aan mijn fiets. De tijd die ik overhoud, spendeer ik als vrijwilliger bij EVA Mechelen, waar we plantaardig eten promoten in onze stad. Lekker eten is een passie van onze vrijwilligersgroep, en daar kan ik me helemaal in vinden! Een echt lievelingsgerecht heb ik niet, maar je kan me altijd verleiden met de Indische keuken.

Je vindt mij wel eens op café, ergens op de Vismarkt, of elders in de stad. Of al fietsend langs één van de rivieren die door het Mechels landschap stromen.

Het fijne aan cohousing lijkt mij de interactie met andere mensen, de mogelijkheid om dingen (materieel en niet-materieel) met elkaar te delen en van elkaar te leren.

 

Advertenties