Christa, Amber en Denzel

Heel toevallig ingerold via een uitnodiging in de krant voor een infomoment. Daarna is alles heel snel verlopen. Supertoffe mix van mensen leren kennen, activiteiten, Gummarushof bezoeken, stuurgroepen, samen eten, plannen maken en dromen naar een nieuwe toekomst. Een microbe had me gebeten en laat me niet meer los.

Ik ben Christa, een happy single mama van 49 jaar. Nu mijn kinderen groter zijn en zelf hun weg uit stippelen, wordt het tijd om stil te staan bij wat ik zelf nog wil bereiken in mijn volgende levensfase. Kleiner wonen is een evidentie maar sociaal contact blijft heel belangrijk. Terug naar het mooie Mechelen is een uitdaging, op een rustige plek dichtbij winkels en de stad. Alles te voet, met fiets of bus. Cohousen, samen delen, elkaar inspireren en motiveren en ecologisch omgaan met duurzame materialen staan dan ook op mijn to-do lijstje.

Verder hou ik me bezig met de kindjes in de kleuter- en lagere school tijdens de middagpauze en avondopvang. De spontaniteit en vreugd van die kleintjes is van onschatbare waarde en brengt de zon in het leven. Ook hou ik van een goed boek, een brokje cultuur en (schilder) kunst, en ga ik graag naar een museum. Ooit hoop ik op de kunstacademie te kunnen inschrijven om terug te schilderen. En voor een pot stomende lekkere mosselen mag je me altijd bellen! Om te ontspannen ga ik wandelen met Tio, onze superlieve adoptiehond uit Spanje, die deel uitmaakt van ons gezinnetje.

 

 

Amber, prille hippe 20j.

Studente project –eventmanagement Thomas More.

Zij organiseert haar eigen feestjes met veel enthousiasme, ambiance en show. Droomt van haar eigen eventbureau en is te vinden op vele festivals. Kan ook heel goed met kindjes om, was animator o.a. bij Kazou en Jomba.

Momenteel werkt ze af en toe in het Cultuurcentrum van Mechelen.

Amber lust zowat alles, en geniet vooral van muziek!

 

 

 

 

 

 

Denzel, grillige 17j.

Student Natuur & Milieu Horteco Vilvoorde.

Hij houdt van fitness & voetbal. Je kan hem bijna elke avond vinden in de sportzaal in het dorp.

Zijn toekomstvisie is nog wat onzeker, maar misschien wordt hij wel boomverzorger of tuinaanlegger. We zullen zien.

Met wat maken we Denzel gelukkig? Een goeie grote pizza of lasagne.

Advertenties